There was an error in this gadget

Monday, April 23, 2012

Mommy's Wish List


Mommy's wish list for Allysha's first birthday party and aqiqah..

Indoor : for aqiqah.
Outdoor : for birthday party.

So for indoor, i dont think to have a mini pelamin or katil/buai.
Just a simple wall decoration for photoshoot purpose only..


Macam ni.
Tapi, tepi-tepi tu letak la bunga-bunga decor,
bunga telur, standing lamp, bedside lamp, cusion, etc.

For outdoor pulak, bawah khemah tu untuk buffet la.
Tapi candy bar buat kat porch. Ok tak?


Kalau boleh nak buat candy bar begini.


Pastu buat label cecomel begini.


Kalau dapat yang sangat sweet camni, syukran jazilan.


Camni pun ok. Ngeeee..


Decor untuk backgorund candy bar camni ok ke? 
Background adalah kat tingkap hehe..
Ke camni?


I wish to place the cuppies like this.. ; )


And have this on the table.


Of course the helium balloons!


Semalam ada pergi kedai yang jual helium balloons cecantik camni kat Wangsa Walk Mall.
Harga pun not bad. Ok la.


The centerpiece of every table.
Berangan sangat ke aku ni?


And the cuppies toppers something like this or like yours, semek Ilyia!

Heheeee...

2 comments:

ilyia nur ab rahman said...

hamboi tak hengat ko..cupcake toppers tu nak ballerina dress bole je..

tutu cupcake holder pon aku bole buat coz ade net nye lagi..

printing guane?

helium balloon tak salah ak dlm rm 2 lebih kalu kat party buzz..

centerpiece every table klu nak letak frame putih tu aku ade 2 je..candle holder ble je nak tambah cari kat kaison br 1.90..aku ade 3 kaler brown n 1 kaler blue..

candy buffet mmg aku ingt nak wut lite pink n shocking pink..nak kene cari alas meja kaler pink..nti aku tgk kat nagoya ade tak yg murah..

Adila Hashim Shariff said...

wahhh planning cam anak dara nak kahwin!