There was an error in this gadget

Monday, April 16, 2012

Behind the Scene of Baby Photography - Part 4


Allysha getting louder lately.
Shouting all the time.
So active and her hobby is trying to climb the bed or munch anything she can.
Walker? Her biggest enemy.
Sit down properly? Never.
Cry loudly for a very small reason.
Haiyoohh,..Mommy getting tired.

Lama-lama malas nak layan/pujuk sangat.
Kadang-kadang tertidur sendiri macam gambar kat bawah ni.


Halolooo..sleep ngan barney dia sebab mommy ignore je dia menjerit. Cian.


Pastu bergolek-golek camni. Eee.. Bab kang!

Then mommy got the idea to have another baby photography!!Yay!!

Theme : dinner with Barney
Props : tudung, socks, wall clocks, photoframe, bottle, mug, 
minyak yuyee, milk storage, flowers. haha. 
Just anything on the table that I can grab quickly.


Mintak tolong Papa jadi photographer.
Gambar lagi cantik sebab Papa lebih tinggi dari Mommy so dapat la center..


Crop apa yang tak patut.
Edit kat photoscape je sebab tak reti guna photoshoot.

Then, tadaaaaaa!!


Allysha, betul ke time ni Allysha mimpi dinner ngan Barney?

If only I can see her dream.

No comments: