There was an error in this gadget

Sunday, May 20, 2012

Allysha's Project


Hanya gambar di bawah ini sahaja yang di capture masa wedding Zayy hari tu.
Akibat aku tergamam dan tencengang sebab camera pecah!
Tetibe Ish datang, nampak kaca yang berderai tu.
Bertambah kecut perut.


Camne boleh pecah?? Dalam beg kot..Dah la ada lens cap.
Pelik nye..Camne? Camne? Apa penyebab pecah tu?

Baru teringat last two weeks ada sorang budak baik 
buat project main ketuk-ketuk beg camera.

Inilah dia.


Look at her innocent faces..


Budak ini lah yang telah menyebabkan kaca berderai itu.


Ni terus pegi kedai camera kat KL Festival City.


Ok, my fault.
Sape suruh tak simpan barang elok-elok kan..
Dah tau anak sangat cargas, cekap dan pantas..


Nasib baik la lens filter je, bukan lens / body yang damage.
Kalau tak, no more pic lah baby oii..

Moral of the story : sila jauhkan valuable items dari anak-anak yang innocent ni okey..
Kalau jadi pape pun, jangan marah dia..dia xtau pape..sape suruh makpak sengal sangat tak jaga barang betul-betul kan..

1 comment:

Anisah Izzul said...

Hi, nak Tanya. Kedai camera do kl fest Ada jual charger camera takes? Pls reply asap