There was an error in this gadget

Tuesday, May 29, 2012

Aqiqah Allysha : The Chocolate Bar / Candy Buffet / Kids Section


From the first I wish to have a chocolate bar / candy buffet for the party.


Tapi dah tak jadi chocolate / candy bar sangat. All mixed up.
Candy + chocolate + jelly + snacks + cakes + sweets.
To add the variety. Sampai kids dah tak tau nak amik yang mana.


Kek batik 3 tupperware, letak je terus habis.


Some kids asked " boleh makan ke tu?"
Haha comel sangat sampai takut nak usik le tuh. (ok perasan).


Ilyia datang dengan membawa beg doraemon beliau lantas mentouch up meja itu.
Yelah, aku kengkonon dah siapkan backdrop bagai..tapi tak sempat nak pasang! huwaaaa!
Tak pe, boleh guna time buat aqiqah/birthday party adik Allysha pulak next year.


Cuppies yang sepatutnya ada cream cheese frosting tapi dah jadi chocolote 
di hias dengan toppers Ilyia yang sangat comel! Orang berebut sebab nak dress tu je haha.


Marshmallow pop, chocolate ball and cupcakes. Cute tak? PM for order haha.


Nak mintak tolong Ilyia pasang backdrop yang ada pun aku dah tak boleh fikir dah. 
Blank! Lupa letak barang sume kat mana.


Turned to be like this. Cute jugak kan?
Really love it!

No comments: