There was an error in this gadget

Tuesday, June 26, 2012

Mom's Care Mega Baby Fair is Back!


Kalau bagitau Ish pasal ni jap lagi, mesti dia tak sabar nak pergi.


Kenapa dari dulu beria sangat promote Mom's Care ni?
Cam duta pulak. Walhal satu sen pun tak dapat pape.
Well, we all ikhlas sebab memang suka singgah boutique dia kat Ampang Point tu.
Barang cecomel. Staff pun friendly. Maybe sebab every week terpacak kat situ kot.
Ada je benda yang papa Allsyha nak beli.

Plus, at every Mom's Care Baby Fair, we succeed to get many items at half price!
We also managed to grab new Maclaren Techno XT at RM650 kan..Haa..
Belum barang-barang lain lagi tuh. 
Cam bebaju baby, toys, car seat, avent, bm storage bottles, toiletries, etc
sume we ols beli kat Mom's Care Baby Fair u ols!

This time nak cari baby cot untuk adik Allysha and few newborn items.
Hopefully value for money juga.

Sangat macam iklan berbayar. tapi tak ye..sharing is caring..

No comments: