There was an error in this gadget

Sunday, June 17, 2012

DIY Durian Pancake


D.I.Y Durian Pancake okeh. Haaaa..
Dah berbulan mengidam nak makan durian pancake kat Mid Valley tu.
Always frustated. Asyik sold ouuuttt je!
Penat berharap. Kadang-kadang sedih sampai nak nangis bila tak dapat.
*Emo pompan peknen. Tak peknen pun akan sedih jugak.
Who can resist this durianlicious scrumptious yummeh dessert??

Last2, buat sendiri je. Jadi la Durian Pancake Bella Vista.
Sebab buat kat umah kaaannn..
Boleh la dikatakan menjadi..Eceh..


Dapat banyak!


Puas makan weyh! Rasa lebih kurang je ngan yang beli mahal-mahal tu..Seriously..


Tapi pancake ni slim sebab masa try buat ni durian tinggal beberapa ulas je. 
That's why pancake i tak gemuk macam yang beli tu.
Sebab they all letak banyak isi durian and banyak whipped cream.
Ni dah restock durian dalam fridge. 
Maka haruslah buat durian pancake gemuk version after this.


Makan ngan vanilla ice cream jugak.
Alhamdulillah ; )

No comments: