There was an error in this gadget

Thursday, July 12, 2012

The Real Surprise


Very unexpectedly..


Got a bouquet of flowers this afternoon.


What a surpriseeee!


Hiks..


Roses, lilis and rochers.


With a love note.


Put it on right side of the table.
So that I can smell the nice scent of the flowers every 5 minutes..hehee..

Oh woman..why do you so love flowers?

Honestly sangat terkejut dapat ni tau..
Ingatkan takde pape celebration/present from hubby sempena anniversary dan birthday mak buyong ni. Mak buyong dah tersentap kelmarin. Tapi memikirkan hubby tengah demam, plus mommy ngan Allysha stil selsema lagi, redha jelah cuti semalam dua2 terperap kat rumah je. Lupakan saja ice cream cake Baskin Robbins. 
Lupakan juga romantic dinner kat memane. Sobs. 

Then today he sent me this bouquet. Omaiii.. It's huge. And so beautiful. 
Complete set. Flowers + chocolate + card. Unbelievable. Seriously.
Am so touched and overwhelmed. Huuuu..
Yelah, expect utk dapat hard disc 2 tera je esok. Bukan bouquet. Tapi ni dapat dua2. Yay!
(Ah lelebih lak adila ni..dapat bunga je pun bukan dapat ferrari!)

Well..I know my husband. He's not a romantic kinda guy.
Kalau dia kata nak bagi benda, tu jelah. Bunga2 cenggini adalah pembaziran bagi beliau.
Teringat masa bersalin dulu. Ada sebakul roses atas meja. Sangat cantik.
Ingatkan dia yang bagi. Dah kembang hidung dah. Rupa-rupanya mama yang bagi. 
My MIL gave me a basket of roses. Not my husband! 
Dia kata dari beli bunga baik beli set berpantang. Omg.
So ni 1st time dia bagi benda membazir, tak terharu u ols?

The feeling is really different than those I got before this.
Admire ke boyfriend ke bagi tak sama ngan yang husband bagi ok.
Lagi-lagi aku ngan dia kategori bercinta lepas kahwin.
Menyesal bermulut laser tuduh husband heartless..Hadoii..
Ok, boleh teka siapa tdo senyum malam ni?heheee..

1 comment:

Baby photos said...

The Kinder team with a crew of expert camera professionals and designers let you cherish the moments of after birth of your child. The euphoric moments after child birth is captured on reel and is carefully designed to gift them and their child, what will remain an everlasting exaltation..