There was an error in this gadget

Tuesday, July 03, 2012

Kebaikan Susu Ibu


Alhamdulillah. 
Syukur Allah swt izinkan mommy Allysha untuk 
breastfeed princess kesayangan sehingga 10 bulan. 
Tak sampai dua tahun tapi benefit untuk Allysha sangat banyak.
Kalaulah cukup dua tahun dan lebih, apatah lagi kannn..

Walaupun nak buat stock agak mencabar (disindir/diperli) 
bila setiap 2 jam MIA masuk surau untuk pump susu, tadah telinga jela.
Sebab mommy Allysha orang pertama kot yang pump kat office nih.
Diorang tak faham atau mungkin tak sedar kebaikan susu ibu.


Berazam untuk breastfeed anak-anak sebanyak mungkin lepas deliver 2nd baby nanti.
Insyaallah.

2 comments:

Yantie Azan said...

Good luck babe! kalau kita pikir pasal apa orang nak kata/perli susah nak bagi apa yang terbaik untuk anak kita..biarlah mereka..kita cuba jadi contoh yang sebaik mungkin..;)

Adik baby boy ke girl?

Adila Hashim Shariff said...

adik sorok2 lah..kejap girl kejap boy kejap girl pastu jd boy blk..confuse..aku rase girl..