There was an error in this gadget

Monday, October 29, 2012

Lesson of the day..


LISTEN TO YOUR HEART.

and sometimes..you also need to..

LISTEN TO YOUR MOM / MIL's HEART!

Salah satu kelebihan wanita yang Allah kurniakan ialah,
gerak hati / instinct yang kuat..Especially jika anda seorang isteri dan ibu..

Bila tetiba mak/mak mertua anda menyuarakan sesuatu perkara,
jangan la amik enteng. Sila fikirkan dan buat sesuatu.

Bagi kes aku yang kekadang buta hati, aku bersyukur ada mak dan mama yang selalu mengingatkan dan tolong fikir jalan penyelesaian *ye aku selalu bodoh*

#Ya Allah panjangkanlah umur kedua ibu tercintaku. 
Jadikanlah aku setabah mereka berdua hingga ke hujung nyawaku. 
Amin..

3 comments:

Cool Lean said...

Aamiin...
Untung la kat kita berdua.. Akak ada Ibunda & Mak yg akan tegur kalau ada yg x kena.. Time sakit, dua2 pun kekejap call tanya khabar kalau x dpt dtg Kuantan (x lupa gak to my Teh yg kelam kelibut cari bas ke Kuantan hr tu sbb anak buah yg kememeh ni sakit!). Kalau sebut nak makan apa, biar dah lepas 3 bulan pun diaorang buat (tu le tempoh paling lama x balik kg). Can't imagine life without them... Nanti, kat sapa nak dok lepak bual2 & belajar pasal hidup...

Adila Hashim Shariff said...

kak olynnnn..cne kak olyn blh ade kat sni nehhh..adooiii..bahaya bahaya..hehe!

Adila Hashim Shariff said...

kak olyn, if anything happen, u'll be my other mak/mama..boleh?heee