There was an error in this gadget

Tuesday, February 21, 2012

Hubby's Birthday


February 20 was my lovelyhubby's 28th birthday. 
Oh oh dah dewasanya suami saya.
But why still stick to PSP all the time? :(

2010 berjaya buat surprise yang sangat surprise bagi dia.
Thanks to friends yang tolong menjayakan surprise yang tak seberapa itu.
Nampak sangat muka terharu dan tak habis-habis say thank you. Hehe..

2011 just celebrated at Pizza Hut Genting with friends as well. 
No surprise. Biasa-biasa je. Dah la time tu pregnant.
Gatal kan nak makan kat Genting walhal mana-mana pun banyak je Pizza.
Natijahnya baru 5 minit turun dari Genting dah benti tepi jalan untuk muntah.

2012 pulak rasa macam malas nak arrange anything. 
Dah bagi perfume yang beli kat Singapore tu dah la kan.
Tapiiii..macam tak sampai hati pulak. 
Dah ada Allysha, kalau celebrate bertiga mesti best kan.
So I decided to have a Hi Tea at Dorsett Regency on his birthday.


Over. Kalau makan kat hotel mesti nak penuh satu meja.
Tak sedar berapa banyak lemak dan kalori yang dah masuk dalam badan.


Hubby sangat suka makan banyak-banyak.
But mantain slim. Jelous la!


Lasagna for me.


Fettucini for him.


Muka lebar camni mesti tengah memerut kan?


The greatest gift.



Baby boss.


Her first Marshmallow. Macam menang award je.


Sangat bising tau.


Hey naughty baby!


This is better, sweet girl.



Before we went back home, 28 pieces coupon for him! Taraaa!
All his favorite there includes cheesecakes, bread pudding, smoothies, shirts, 
body massages, special treat, etc.
Tapi bila hubby nak redeem je bagi banyak alasan kannnn..Hehe..

That's all. 
I will always pray the best for us, dear.
Semoga kita sentiasa dalam keberkatan dan keredhaan Allah swt 
dan bahagia hingga ke syurga. 
Amin. Ya Rabb.


ada lagu : Sedangkan lidah lagi tergigit, ini pula suami isteriiiii~~eceh.



No comments: