There was an error in this gadget

Wednesday, March 28, 2012

Petua Mengurangkan Batuk


Vanilla Cashew Delight?

Chocolate Hazelnut Temptation?

Chocolate Obsession?
Nuts & Macadamia Paradise?
Chocolate Mocha Indulgence?

Almond Pecan Praline?

Kalau orang google petua mengurangkan batuk dan terjumpa ini, mesti hangin.
Sorry lah ye, ini memang ubat batuk saya kalau batuk kokol dah dekat seminggu tapi tak baik-baik.

Yes,La Cremeria - Almond Pecan Praline! Yes it is!
Kalau beli baskin robin pun mesti nak beli pecan praline.
Suka benau flavor cenggini.
Kalau beli 2 scoop, Ish akan pilih yang masam2, mine mestilah pecan praline.
Berusaha tolak ice cream die ketepi sebab tak nak campur dengan rasa masam itu.

Kalau nak beli ice cream value for money tapi sedap mesti akan angkut La Cremeria masuk trolley.
Heavenly delicious! Forever and ever!
Type dengan sungguh bersemangat. Air liur dah penuh dalam mulut.

Semalam pergi tesco buat muka simpati kat Ish nak beli ini. Yay!
Jumpa awak di rumah Almond Pecan Praline yang tercinta.
Menikmatinya sambil berbaring dan bermain dengan Allysha dalam bilik tersangatlah heaven. 

Pedulik hape kalau makin batuk. Dah jaga makan minum telan ubat itu ini pun tetap batuk jugak.
So bedal jela. Tu makan dieee..

No comments: