There was an error in this gadget

Monday, March 19, 2012

Bedroom Makeover


MIL belanja aircond. Actually we dont need it. 
Sebab kipas pusing level 3 pun kitorang dah mengerekot dalam selimut siap pakai socks.
Tapi Allysha ni kuat berpeluh. Pastu tidur sejuk-sejuk baru dia lena. Amboiii..
Anyway so thankful to Mama. I LOVE MY MIL!! (jerit kat laut)
Pastu siap nak tukar lampu lagi you. Mama, why so kind? (nangis terharu)

Tetibe ada mood nak makeover bilik kami syurga kami itu.
Sangat tak sabar rasa macam nak pergi beli cat sekarang jugak!
Tapi nak color apa ye?


Purple?


Green?


Salmon?


Beige?

Hati tiba-tiba berdebar tengok color-color soft red macam salmon, pearl peach dan lotus pink. macam color font ini)
Fall in love!
Ok nak pergi kedai jotun depan rumah sekarang jugak.
Bye.

4 comments:

ilyia nur ab rahman said...

hati2 pilih cat tau yang..kadang..color tak seperti yg diimpikan..wah..sgt cantik wana tu...nak nyebuk la next week..nyebuk time dah nak siap!

Adila Hashim Shariff said...

memang..dats y nak survey dlu n tgk contoh..SIL ada beli n sgt match dgn dlm catalog.akan pg kedai yg sama itu.. = )

Ammar & Amani said...

Tetiba sibuk di sini. Sebenar nye baru tau adilajolie ada blog. Terpaksa baca bila dah tahu!!
Agreed! Kena hati 2, ak sufah terkena, jgan beli di kedai simpang kg pandan dekat goreng pisang itu.

Adila Hashim Shariff said...

ooo...thanks rini!