There was an error in this gadget

Wednesday, March 21, 2012

Anakku Sale


Venue : Ampang Point, Ground floor
Discount : up to 50% off
Brand : Anakku, Anakku Junior, Disney Baby, Disney Mickey Mouse & Friends
Until : Not sure. Rasanya sampai 25 March 2012 sebab staff dia cakap sampai hujung minggu.



Actually bila-bila pun lalu kat butik Anakku Ampanng Point tu, sentiasa ada je baju yang dia discount 50%. Tak pernah tak discount. Tapi tak pernah beli pun sebab yang discount tu baju biasa-biasa je. Tapi yang semalam ni quite interesting jugak la sebab ada banyak dress yang cantik-cantik. Kalau tak discount jangan harap nak beli. Mana taknya sehelai sampai seratus lebih. Baju mommy lagi murah. So apa lagi grab la tiga helai terus. Rezeki Allysha. Kebetulan pulak April ni cam banyak event nak attend kan darling.

Papa Allsyha pulak tak sabar tunggu Mom’s Care Baby Fair kat Ampang Point jugak. Staff dia kata somewhere on April tapi pun tak sure exact date. Hey takde tempat lain ke nak pegi? Biarlah. Dah ni paling dekat dengan rumah. Balik keje senang nak singgah. 

No comments: