There was an error in this gadget

Tuesday, March 20, 2012

Cat vs Kucing


Hubby buat lawak tanpa disengajakan..
That's why many telco ads promote better call than sms!

Mommy nak beli cat. Nak cat weekend ni. Jom kita pegi beli cat”
“Nak beli cat?Hmm tapi nak beli kat mana?”
“Kat Ace hardware takde jual ke? Takde ke kedai cat yang tutup lambat sket?”
“Owh cat..ingatkan mommy nak beli kucing…hehe”

…………………………..eheheheeee ahahahaaaa ihihihiiiiiiiiii………………………………
Really cheer my afning    : )

Maybe sebab lately aku asyik sebut pasal kucing je.
Pantang nampak kucing gemok mesti paksa Ish kidnap.
Tapi tak berjaya. Hmph.


Aritu kat Taman Dagang ada nampak kucing  macam ni jalan-jalan berlenggang lenggok ewah macam takde tuan. Siap suh Ish pusing balik sebab one way.
Hati meronta nak tangkap tapi sangat banyak kete takut orang menuduh saya penculik kucing orang lain. Walhal niat di hati nak belanja dia makan je. (eh ye ke?)
Hoi fat tabby! kalau kita jumpa lagi, siap kau! Sila ikut balik rumah.



Kat bawah rumah pulak selalu nampak si muka penyek macam ni.
Tapi tak pernah berjaya nak mendekati beliau sebab dia sangat penakut. 
Nampak je orang mesti dia lari. Lari jauh nyorok pulak tuh.
Sape punya? Sape punya? Kenapa biar furkid cute nak mampos camni keluar rumah?
Kalau sekali takpe, ni dah banyak kali..
Cubaan nak mengkidnap juga dah banyak kali tapi as usual tak berjaya haha.
Hoi di gomok orange persian, jangan nak sombong sangat eh!

Sangat nak bela kucing gemok. Dari belum kawin sampai sekarang tak dapat lagi.
Takpela. Dah ada Allysha yang juga manja, notty, adorable macam cat jugak.


 (",) 

No comments: