There was an error in this gadget

Sunday, January 22, 2012

CNY Holiday


Hubby decided to spend our Chinese new year 2012 holiday in his hometown, 
Ayer Molek, Melaka.
I admit, it was the perfect choice.

We're having a family gathering, good time together.
Family husband sume sangat baik sungguh bersyukur rasa macam family sendiri.
Hang out in Malacca town.
Saya suka jalan-jalan kat Melaka, nasib baik hubby layan je nak pegi mana.
Free more-than-comfortable-accommodation.
Suka hati nak tido kat bilik mana-mana sume pun sangat selesa.
Free flow foods all the time.
Dah la ada kenduri, pastu cousin blanje makan seafood pulak, pastu gi kenduri lain pulak, pastu gi makan seafood tempat lain pulak, pastu asik makan sedap jela kejenya.
Free wifi internet.
Jimat data broadband sendiri bole tengok video youtube banyak-banyak hehe.
Free HBO / Fox Movie Premiere.
Best bole pegang remote sukati nak tengok movie apa tak yah berebut sebab orang lain sume busy. dah la this weekend banyak movie best.
Free OSIM massage chair service.
Tak yah masuk singgit dapat urut 4minit je. duduk la atas OSIM tu sampai kebas.

Ooooo..I'm in heaven.

Thank you so much to Pak Bik, Mak Bik and family.

No comments: