There was an error in this gadget

Thursday, December 01, 2011

Lunch Treat


The Manhattan Fish Market, Sunway Pyramid.



Ish memang suka buat muka konon-konon jambu.
Jambu batu.




Allysha dalam stroller tu dah tak sennag hati
nak bangun join mommy papa duduk kat meja.
Dia tak sedar dia tu baby kalau letak dalam baby chair pun
boleh tersengguk ke depan.




Kesimpulannya nak orang pegang dia pastu nak main apa yang ada atas meja.
 Allysha nak pilih menu ke sayang?




Tetiba staff TMFM tu volunteer nak snap pic we all satu family.
Ala segan laaa.Tapi takpe la. Hehe.
Dah lama takde gambar bertiga.




Tengok la muka budak enam bulan niiii..
Sebok nak pegang straw jugak.




Pastu nak pegang sudu.
Pastu nak pegang nasi.
Pastu nak pegang mangkuk soup.
Pastu tumpahkan soup tu.
Bagus.




Last-last minta kat diorang "Boleh bagi cup n sudu kecik tak?"
Nasib baik bawak farley's rusk.
Lepas suap Allysha makan baru la dia relax sikit.




Tapi muka tetap tak puas hati sebab tak suka duduk dalam stroller.
Allysha..Allysha..

No comments: