There was an error in this gadget

Monday, December 26, 2011

It's School Holiday. Allysha Went to Genting Highlands! Part 2 = )


Feeding Allysha. Done at almost 8 pm.



Sebok nak pegang sudu sendiri. 
Hey, you' re only 6m+ la.



Eh, cantik pula view malam camni.
Amik camera, shoot lagi.



Adila with Adila Jr.



Sama tak? Ke tak? Tak ke? Sama la.



Notty Allysha.



Again.











Oh ohhh.. Ini lebih sama!



9pm, masuk First World, dinner kat Mc D.
Tapi boleh pulak sesejuk tu teringin nak makan sundae.



Tapau sushi beli kat Jusco Wangsa Maju sebelum naik Genting.
Teheheeee..Sushi kat Genting mahal ok.
Nasib baik dapat meja belakang sekali.







Niat di hati nak jalan-jalan outdoor lagi.
Tapi bila dah sampai depan pintu je, rasa tak sanggup nak keluar.




So, pusing-pusing lagi ntah kat mana-mana dah ni.













Temperature around 10-14 degrees.
Patut la sejuk sangat!
Member kat UK kata sama sejuk dengan sana sekarang ni.
Wooo..maknanya kita dah ala-ala winter kat London ni Allysha.
Hehe..=p



Went back home at 11.30pm.
Sebab kabus tebal, kena drive slow and steady je.
 12.30 baru sampai Ampang.


No comments: