There was an error in this gadget

Monday, December 26, 2011

It's School Holiday. Allysha Went to Genting Highlands!



Papa, papa.. 
Sebab papa baru service kereta, boleh la papa bawak Allysha pergi Genting..
(Mommy Allysha tolong cakapkan)



So yeah, Papa took us to Genting on the 25th December.
Feeling macam kat oversea la konon nak sejuk-sejuk time tarikh tu.



Oh, very unexpected weather.
We arrived at 5pm and the temperature at First World Hotel was 16 degrees.



Tengok la kabus kat dalam theme park tu.
Dah tak nampak apa sangat.
Punah harapan nak naik spiderman.
Tak thrill la kalau tak nampak depan kan.



So jalan-jalan kat luar jela.
Walaupun sejuk, tetaaapppp nak lepak kat luar.



We did not bring any jacket. Huwwaaaa.. : (



Tapi nasib baik bawak sweather Allysha.
Mantain cheerful walaupun sejuk.



Hanya mengharapkan cardigan nipis itu menghangatkan badan yang tebal ini.



Makin sejuk, makin naik syeh pasang tripod pula.



Allysha poyo je taknak dukung.
Walhal duduk pun senget lagi macam la dah pandai jalan.



Ok, konon-konon nak amik family potrait.







So sweet.


= )




Kenapa Allysha tengok mommy?
Mungkin baru sedar yang mak beliau suka sangat photoshoot.
Dah nak maghrib pun tak abis-abis lagi.









Upah Allysha mam dulu.


No comments: