There was an error in this gadget

Wednesday, January 16, 2013

Cara Jimat RM30


Hi mommies!
Apakah perkara yang paling dirindui masa anda pregnant?
Mesti rindu baby dalam perut kan? Haa sama la kita. 
Rindu baby gerak-gerak pusing-pusing dalam perut ni. 
Rindu perut boroi tapi orang tak kisah pun sebab dalam ni ada baby bukan sebab lemak kononnya. Tak payah susah-suah nak cover lemak cam skerang ni.
Rindu jalan mengengkang tapi tak nampak buruk pun sebab tengah bawak baby kecik.
Malah nampak comel pula. Eh yeke.

Tapi yang paling kurindui ialah..nak mengada-ngada dengan pasangan.
Kalau dulu selalu dapat massage dengan alasan penat bawak perut besar ke hulu ke hilir.
Sekarang pas bersalin dah takde sebab sangat. Kadang-kadang bagi alasan penat bf baby tapi alasan tu tak cukup kuat agaknya. Hmm..dah malas nak mintak kesian dah. 
Kalau penat, urut sendiri. pastu tido.

Well biasalah lumrah diorang ni kalau kita mintak, taknak bagi. Kalau bagi pun tak tau ikhlas ke tak. Kalau kita tak mintak, offer diri pulak. Tetibe.


Eh tetibe dapat sesi reflexology tanpa diminta malam tadi. Aneh. Tergezut i.
Well thanks anyway. Baru ingat nak pergi urut kat Tesco.
Alhamdulillah. Save RM30.

No comments: