There was an error in this gadget

Wednesday, August 29, 2012

Adila & Ish Mini Open House


Sebab rumah mini, so open house pun mini juga ; )
Actually tak plan nak buat open house pun, tapi ramai yang tanya kan.
So apa salahnya jamu kawan-kawan sekali sekala.
Sorry sebab tak berani nak invite kat fb. Takut lebih ramai nak datang dan mak buyung tak larat nak attend pulak esok. Ada gak yang terbranak kat dapur kang.

Ok. Ehem.
Assalammualaikum wbt.
Hi u ols! Saya dengan segan silunya (sebab jamuan tak seberapa) ingin menjemput 
kawan-kawan datang ke Open House kami yang sederhana dan biasa saja esok.

Tarikh : 31 Ogos 2012, Jumaat
Masa : 3 petang - 10 malam 
Tempat : Taman Cahaya, Ampang
(SMS 016 -8787459 untuk full address)

Menu : 
(perlu bagitau supaya orang tak expect ada satay dan ayam golek ;p)

1. Nasi ayam
2. Bihun goreng
3. Penne carbonara (pasta)
4, Nasi impit dan kuah kacang ayam
5. Soda cocktails
6. Kuih biasa2 hehee
7. Nuggets & fries for kids

 Tu je la. Insyaallah.
So, kalau sudi, sila sms untuk full address ye.


Some of friends yang sudi datang last year.
See you all tomorrow peeps!


No comments: