There was an error in this gadget

Tuesday, August 28, 2012

Prenatal Exercises


Visit Kak Camy dan Baby Harith kat Hospital Ampang tadi.
Verrrryyy the flashback cik jah.
Tengok ward tu rasa macam baru bulan lepas je aku overnight kat situ.
Rasa macam baarrrruuu je bersalinkan Allysha.
Tapi ni tengah menunggu second baby pulak. Oh nervousnye.
Muka aku nampak relax je kat hospital tadi. Tapi dalam hati cuak nye Allah je yang tau.
Bila masuk toilet dia terus teringat time aku pengsan dalam toilet after gave birth. Erk..

So sekarang ni aura nak bersalin tu makin terkesan di hati.
Sikit-sikit mula sedar yang bebile je pun boleh nak terbersalin kan. 
Tak semestinya end of September nanti. Boleh jadi lagi awal.
Maka makin banyak la info bersalin yang digoogle sekarang ni.
Contoh, prenatal exercises cam kat bawah ni.































Kalau attend antenatal class kat hospital, memang akan diajar aktiviti camni ha.
Nasib baik tergoogle. Kalau tak, memang lupa nak buat.
Sangat bagus untuk ibu yang menuggu hari.
Especially senaman kagel yakni senaman kemut-kemut untuk kuatkan rahim. 
Takkan laaa u ols tak tauuu.. Huahuahua!

No comments: