There was an error in this gadget

Monday, September 24, 2012

Desire Food Checklist


Hado?

Di minggu terakhir sebelum bersalin ni, kepala memang ligat fikir kerja 
pasal makanan yang tak boleh / tak digalakkan makan masa minggu pertama 44 hari berpantang. Takut teringin sangat nanti, so berazam nak makan sekarang.

Siap buat checklist 'nak makan apa di minggu terakhir' u ols. 
Bukan persediaan bersalin atau berpantang je ada checklist hokeh.
Macam la nak pindah duduk kat cerok mane yang susah dapat makanan ntah kan.
Walhal 44 hari je. Bukan lama pun. Pastu, boleh la makan kalau nak.

Alaaa..biarlah..sebab sepanjang 9 bulan pregnant ni boleh dikatakan aku takde mengidam pape pun. Apa yang ada depan mata, tu la yang dimakan. Takde episod ke hulu ke hilir cari makanan mengidam kononnye. Plus, memang dari awal ajar diri sendiri taknak layan hal mengidam2 nih. Leceh la kalau tak dapat. Takut partner kata mengada2 plak.

Ni last minute baru nak mengada2 pe salahnye kannn..

KFC - yay!
Sushi - yay!
Milo ais - yay!
Mc D Samurai -yay!
Roti canai & teh tarik (gonna miss this breakfast so bad) - yay!
Mocha Praline Frappucino - yay!
Ikan keli masak lemak cili padi - yay!
Otai burger - malam esok
Mee goreng mamak - esok esok
 ...
...
ermmmm..lagi ape lagi?
...

Suddenly steamboat crossed my mind.
Sebab ape? Sebab SEAFOOD ler! I am a seafood lover babeh!
Pheww..nasib baik teringat..kalau tak, pasti hati meronta2 nak makan udang nanti.
Teheee..

"Halal Thai Buffet Steamboat & Sizzling BBQ Eat All U Can with over 150 varieties item to choose. Branches located at Taman Dagang Ampang or Taman Tun Perak, Cheras or Putra Nilai, Nilai Negeri Sembilan"


Hah kau..Purposely skip today's lunch for this.



Ok bye. nak pergi sekarang.


1 comment:

Cool Lean said...

Dila, please take me here one fine day!