There was an error in this gadget

Thursday, December 27, 2012

Hang nak tau takkk?



Situasi 1: ‘Fairos tu memang problem. Suka amik makanan orang. Jaaangan la letak makanan ka minuman ka dalam fridge, slamba ja dia kebas. Kita ada tulis nama pun dia kebas jugak. Tak tau la orang jenis pa dia tu. Loqlaq sungguh aih.’

Situasi 2: ‘Cik Enon tu memang laaa.Tak heran pun kalau dia kena lagu tu .Dulu dia suka amik buah orang, kuih orang..La ni orang amik barang dia pulak. Tu la balasan diaaa..Padan muka.’

Situasi 3: ‘Bedah tu memang lagu tu. Suka cari pasai dengan orang. Kaki gaduh dia tu. Ada ja tak puas hati. Musuh ketat aku tu. La ni dia buat pasai lagi? Tak habis-habis laaa. Bila ntah nak sedaq.’

Situasi 4: ‘Pa masalah diorang tu suka amik tau pasai orang lain na? Takdak keja lain ka? Pelik sungguh kan?’


Errr..aku lebih pelik dengan kau. Kau tak perasan ke setiap kali kau cakap aku tak bagi respon?
Hari ni kau slow down. Dan aku sangat lega. Thank you.


2 comments:

Sweet Mama said...

Hahaha.. i like ur story Jah... A++ noh...

Adila said...

'zaiton sameon tu dia kuajaq ngan mak dia tapi dia tak mengakuuu..' arrghhhhh shadapppp!!!!