There was an error in this gadget

Thursday, November 10, 2011

@ Fullhouse YKS


Our office is at Megan Avenue II, Jalan Yap Kwan Seng.
But none of us ever visit this restaurant.
Akibat sangat bosan makan kat food court Megan + boring menapak pergi KLCC
(balik-balik beli kat kedai soto, nasi campur, pisang goreng hmph),
jadi saya pun menggoda mereka-mereka ini untuk makan di sini pula.
Yay! Berjaya!


This is the menu book. We can see it online. Kellas. Cute sangat.



Tak sempat order lagi dah sebok nak bergambar.
Akak yang amik order faham je, berdiri jauh sikit, amik order lambat-lambat.
 (agaknya ramai first timer pun camtu haha )



We had lunch set.
Main course + iced lemon tea + soup + cake is around RM 16.90 - RM 18.90.
Although just small piece of cake. Ok le tu.




Me, Kak Zura, and Kak Camy had dori fish set.
Zayy and Izzati had grill chic set
Kak Elly had pasta set.




The cutie cakes!




Comel je walaupun kecik tapi cukup la.
Ni pun dah muak.




Memekak di bahagian atas pula.




The clothes also worth to buy.
Average price is RM 79.90.
Made in Korea katanya.
Nasib baik tengah bulan, takde duit lebih.
So pegang, letak balik.




Love this.
Bersungguh-sungguh nak masuk muka empat orang.




Pegang pastu letak balik ye.




Reflection again and again.
Banyak sangat cermin putih cantik kat Fullhouse.
Mula la berangan nak rumah ada cermin cantik bila dah kaya suatu hari nanti hehe.




Thanks la amikkan gambar we all.
Balik ni nak gebang kat husband, i dah pegi fullhouseeee..
Tunggu die ntah bila laa. Dah bagi hint banyak kali pun buat-buat tak faham lagi..

No comments: