There was an error in this gadget

Tuesday, November 01, 2011

Bandung Honeymoon. Double The Joy = )



 Travel Date : 18, 19, 20 September 2011
Travellers : Myself, Ish, Ilyia, Pey, Iman, Idd.




At Husen Sastranegara Airport.
8.10 am local time.
Happy. Finally we're in Bandung after a year of waiting.
Nak ticket murah, lambat la travel nya.



Iman's curious face which before that refused to fly because he afraid of the airoplane might fall down.
Iman : "Tanak ah naik epolen.Nanti jatuh" = p
Oh ye, nasib baik patah balik amik stoller ni. Ilyia kata stroller adalah nyawa. haha.

After we met Pak Agus (supir recommended by Pey's mom), we directly headed to Tangkuban Perahu. They charged us Rp 55,000 per person (RM 20 +-) just to smell the sulphur?! Lepas ni kalau datang Bandung lagi, tak payah visit tempat ni dah.




As usual, mommies just pose as many as we can. Make sure the angle can make us look slimmer than actual.



 Chill.




I want you to know that there were so many people behind this camera to have a photo with that board.
Jika tak mencelah, memang tak dapat la gambar kat sini tanpa ada orang lain ter enterframe.
Motif? Ada tulisan Tangkuban Perahu.





This vacation considered as our honeymoon.
Jadi gambar-gambar bersama suami juga haruslah posing seperti ber honeymoon.





They also wanted a nice honeymoon pictures. So Ish became the photographer and me the babysitter. (",)




Iman sebok nak cikedis! The first thing we bought using Rupiah. Terkial-kial nak bagi duit yang mana satu. Harga Rp 10,000. Nasib baik tak terbagi Rp 100,000 pastu tak amik balance.


Oh noooo..But a lot of local selling item which really disturbing and keep bugging us there.
Tengok, kita dah posing nak bergambar pun diorang tak nak blah lagi.
Rasa macam terpaksa beli. Tapi kalau beli, nanti berbelas lagi datang suruh kita beli ngan diorang pulak. So your better just walk away.





Iman with the cikedis. More behave after he got what he want. But it wasnt long lasting. To renew his good behaviour, bought him another cikedis.




Then we visit strawberry farm. We were testing blueberries. Three packs for Rp 30,000.
Bought both strawberries and blueberries.




Lunch at famous restaurant Dapur Sangkuriang.
We had Ikan Gurame (Ilyia craved for this so badly) sweet and sour, kangkung belacan, honey lemon chicken, sizzling chicken, tempe, rice and water for five person that cost us 
Rp 281,000. Because of that, only bakso and mee maggi for dinner.




Cutie Idd. Adorable.




This is the type of fish we ate! Ikan Gurame. Fresh from the pond. Sangat cantik dan comel, tak sangka telah memakan kawan mereka.

After lunch we checked in to our hotel in Jalan Cihampelas. About an hour rest for bath and nap, we started our next activity that brought us an adrenaline rush! SHOPPING!



We were so nervous and cant hardly wait for factory outlet hunting. Dasar perempuan. We started at Jalan Riau. The first FO we went was The Summit. Terlampau banyak baju cantik sehingga tak boleh focus nak beli yang mana. Next, The Stamp. Pun Tak beli apa. Menapak pula ke The Secret. Pun terlampau banyak baju yang disukai sehingga rambang mata,end up dapat socks Allysha je. Socks je? Yes.



Idd mesti terkejut mak mak ni masuk keluar masuk keluar masuk beberapa FO tapi tak beli pape sangat. Memang aneh.






Hati perempuan mana tak bergelora kalau tengok baju banyak-banyak tapi tak beli. Kami mencuba lagi nasib di Heritage dan Cascade pula. Sebelum masuk FO ni dah berazam dulu mesti keluar bawa hasil. We bought sleepwear. Huh, sleepwear? Yes.

 Balik dengan tangan agak kosong. Dengan harapan ada sinar baru di hari esok apabila ke FO yang seterusnya pula. Bila dah tidur dan cukup rehat, mata lebih bijak memilih yang mana barang patut di beli. Tangan kosong pun, sampai lima lastik bag jugak la Ilyia dapat for the first day.



No comments: