There was an error in this gadget

Thursday, November 08, 2012

Siamese Twin

Who??
Who else? My baby boy and me.
Yes, we've been just like siamese twin.
Due to Aisy whom often breastfeed lately.

Anak mommy nak cepat besar ye? Asyik nak nenen je.
Kan sepatutnya 2-3 jam sekali. Aisy ni 20-30 minit sekali. Aiyo..
Tapi memang dah besar pun. Baru 30 hari sudah seberat 5 kg. Champion!


But the little problem is..

Baru mommy nak gi makan, dah ekkkkk..
Baru nak melangkah masuk bathroom, dah ekkkk..
Baru nak main ngan kakak, dah ekkkk..
Tau aje bila mommy bangun tinggalkan dia wpun time tu tengah tido eh?


 

Dapat bayangkan budak ini nanti akan sangat manja dengan emaknya. Hehee.
Tapi tak dapat bayangkan bila dah start keje nanti. Uwaaa!

Well..
He is the air I breathe.
His holy presence living in me.
Alhamdulillah.

1 comment:

Cool Lean said...

Ek pun ek la.. Tapi handsome.. Well blended Mommy and Papa!