There was an error in this gadget

Saturday, November 24, 2012

December Appreciation


Too many things to buy. 
Too little money to spend.
Kan best kalau banyak duit *Dasar perempuan*

Ada orang pesan, kalau tak cukup duit jangan segan-segan nak mintak pape kat husband.
Hahah agak aneh pesanan dia tuh. Aku tak segan. Cuma kesian.
Tapi..buat apa nak kesian? A'ah kan, kenapa nak kesian?
Dia kat husband aku. Aku ni tanggungjawab dia.
Kalau tak mintak kat husband, nak mintak kat sape lagi kan?

Lagipun sebab kita tak mintak duit belanja harian, why not kita tukar mintak present.
Maksudnya, tiap-tiap bulan kita pow husband kita present as a small appreciation 
sebab jadi wife yang lahirkan/besarkan anak-anak dia etc. (alasan tapi betul)
Ala bukan la yang mahal. Agak-agak ikut kemampuan la kan.
Jangan tunggu birthday / anniversary je. Rugi!
Best tak idea ni? Beeesssttttt..

So 'small appreciation' for the month of December from my husband is :



Ray Ban Aviator Shades y'all.


Dipilih oleh MIL. Good taste, Mama.


Lebih kurang camnilah kalau pakai tudung. Love it!

1 comment:

Cool Lean said...

Mama's taste is undeniable!