There was an error in this gadget

Thursday, February 21, 2013

Hubby's Birthday Dinner Treat



Eh. motip? Touch up sket la. Nak gi dinner kan. Haha.


I know he loves sushi but never once we ever eat sushi unless served at any hotel buffet.
Because im not a sushi lover. Hanya pernah makan sekali je kat sushi king dengan ex bf.
Rasa macam makan nasi kepal je. What so special? Not my taste.
But this place is differentttt.. i tell youuuu.. (mata bulat)


The most superbbbb sushi ever tasted.
Rasanya total order ialah 7 set.
Melampau kan makan dua orang 7 set yang ada 6-10 ketul.


Yang ni paling sayang nak makan sebab sedap gila.
Ish : 'sayang nak makan ni. kita save for the last la yang..'
Save for the last? last2 tapaw take away sebab dah tak larat nak makan full gilaa..


Ni pun sedap. yang tu sedap yang ni sedap tu pun sedap.
Semuaaaa sedap. Burp. Alhamdulillah.
Nasib baik Ish suka. Dia kan fussy pasal makan kat luar ni.
Kalau dia kata sedap, maknanya memang betul-betul sedap lah tu. Hehe.


Ni kat rumah pulak.
Ye, plan nak surprise kat office tak jadi. 


Surprise kat rumah saja.
Lagi best sebab ada cica aisy mama timmy putri n eira.
Alhamdulillah lagi skali.

Kbai.

No comments: