There was an error in this gadget

Sunday, March 16, 2014

The Journey is Getting Harder


Assalammualaikum wbt. Hi u ols!.

Sebab takde masa nak update blog, so kita share ig k.
So takla blog i ols sendu je. Hehee..




"We are in the middle of 4th sem now. 
It is getting harder and tougher as lots of project paper, case study, 
research, quizzes coming up. Letihh melayan sume ni. 
Kalau tengah ada 5 keje skolah nak kena buat, baru siap 3, 
dah lecturer2 tambah lagi 2 pastu tambah lagi dan lagi every week. 

Yang last2 week punya pun x present/belum submit lagi dah tambah yang lain2 pulak haih. Kalau sorang2 memang surrender. Ni pun ramai dah quit. 
Dari 25 orang classmate tinggal 17 je. 

Kuatkan semangat kami ya Allah. Rabbi Yassir.  Permudahkanlah. 
Jadikan kami bijak membahagi masa. Amin. InshaaAllah. 
#whenmentalsaysokbutbodysaysno #parttimestudenttapicamfulltime #workingandstudyingmommy #iloveitbytheway #lifegoal"
(taken at Tazkirah Jumaat ) 


1 comment:

deenzleen said...

Yakin boleh! DOA supaya dikuatkan hati , dikentalkan semangat dan dipermudahkan oleh NYA till the end. In syaa Allah, Adik akak ni must!!!